• qatar natinal day 2017

    Celebrate Qatar National Day

    February 6, 2018

    Celebrating Qatar National Day last two months is very memorable time for me. Actually, this is our first time we celebrate Qatar National Day other than our country, Malaysia. What I respect for this celebration is many tourist and expat of Qatar assemble in one place to celebrate national day of this rich country. One…

    Read more
  • Azam Tahun Baru 2018

    January 24, 2018

    Dah hampir tengah bulan January 2018, Lisa baru nak tulis tentang azam tahun 2018. Eh lambatnya! Orang lain dua minggu sebelum tahun 2018 dah tulis siap-siap azam tahun 2018 dan ada juga yang dah tampal dream board untuk tahun 2018. Sebenarnya bukan Lisa tak nak tulis post mengenai azam tahun baru 2018 tetapi disebabkan kesibukan…

    Read more
  • Nak kurus wajib bersarapan pagi

    November 8, 2017

    “Mulai hari ni saya nak kurus maka saya nak skip sarapan pagi dan saya nak makan sehari sekali sahaja. Lepas tu, nak minum air je sampai malam” Adakah anda dalam golongan ini? Iaitu skip breakfast atau tidak mengambil sarapan pagi hanya kerana nak kurus. Anda takut nak ambil sarapan sebab takut gemuk. Mungkin ada di…

    Read more
  • Fungsi Teh Herbalife Untuk Kurus

    October 21, 2017

    Produk herbalife kedua yang paling popular adalah teh herbalife. Fungsi teh herbalife untuk kurus sebenarnya sangat sinonim dengan mereka yang familiar dengan produk herbalife. Mengapa anda perlu tahu fungsi teh herbalife? Supaya anda akan lebih menghargai dan mengamalkan teh herbalife ini secara konsisten dan anda akan lihat perubahan dan kesannya yang positif ke atas badan…

    Read more