Dalam hati sebenarnya nak bercuti ke Krabi atau ke Jakarta tapi apa kan daya sebab Lisa sekarang tengah sarat mengandung dan doktor pun dah nasihatkan pada usia kandungan sekarang sebenarnya tidak sesuai lagi untuk naik…

20 Shares
View Post

Sebenarnya percutian singkat ini tidak dirancang dan dijangka pun oleh Lisa sendiri. Waktu pagi tu, kami rancang untuk memenuhi jemputan open house abang long Lisa di Sri Rampai, Kuala lumpur dan nak bawa Fareeq jumpa…

17 Shares
View Post

Follow my blog with Bloglovin Pagi-pagi lagi kami dah dengar jiran sebelah pasang muzik rancak, bila selak langsir rupanya dorang datang ke Villa sebelah untuk mengadakan Family Day dan dorang tengah aerobik beramai-ramai. Bagus betul…

0 Shares
View Post

Pada mulanya husband dan mak mertua rancang nak bercuti dipulau tapi disebabkan hujung tahun maka cuaca tidak sesuai untuk kami bercuti di kawasan pulau-pulau di Malaysia. Tiba-tiba Lisa nampak banyak orang viralkan tentang tempat menarik…

0 Shares
View Post