• JD Dan Mogujie Kini Berada di Ezbuy

    April 23, 2018

    Bulan Februari ni banyak promosi yang dilancarkan di shopping mall, kedai-kedai dan tidak ketinggalan website e-commerce  sempena pelbagai perayaan dan sambutan seperti Chinese New Year, Valentine’s Day dan sebagainya. Inilah masa yang Lisa paling suka shopping secara online sebab promosi yang diberikan memang sangat berbaloi dan menjimatkan duit poket kita. Tak kisah lah dari barangan rumah mahupun barangan keperluan anak,suami dan diri sendiri. Ramai yang tanya tentang permainan Fareeq, di mana beli dan harga berpatutan tak? Sejujurnya, kebanyakan permainan Fareeq, Lisa lebih suka beli online di website e-commerce  sebab harga lebih murah berbanding kita beli di kedai-kedai. Bila dah jadi mak ni, memang kena buat banyak survey sebab nak jimat punya pasal. Semalam Lisa ada lihat di website ezbuy.com di bahagian category toys and games. Wah, memang jadi rambang mata bila pergi di bahagian ini. Tambahan pula promosi sempena tahun baru cina, barang permainan kanak-kanak  memang banyak dan pelbagai jenis mengikut tahap umur anak-anak kita. Dan Lisa nampak sekarang ni product daripada JD dan Mogujie kini berada dalam ezbuy.com. Wah, maknanya lagi banyak pilihan untuk ibu-ibu membeli barangan toys and games untuk anak-anak. Untuk pengetahuan anda, JD dan Mogujie ni adalah laman membeli belah e-commerce paling TOP dan paling dipercayai di China. Mereka telah bekerjasama dengan ezbuy.com dalam memasarkan pelbagai produk  yang didatangkan terus dari China. Maka, anda tak perlu bersusah payah nak terbang ke China untuk membeli barangan mereka di sana, hanya buka website ezbuy.com dan boleh terus membeli. Jika anda ingin tahu produk yang anda beli datangnya dari JD atau Mogujie, anda boleh lihat saja  logo di bawah pada harga tersebut. Ini adalah antara barangan toys and games serta keperluan rumah yang Lisa sempat tangkap dari website ezbuy. Harga mungkin akan berubah mengikut promosi. Di sini, anda boleh lihat diskaun yang ditawarkan oleh JD dan Mogujie agak tinggi, ada 15%, 30%,  dan ada juga sehingga 76%. Jadinya jangan lepaskan peluang promosi yang ditawarkan oleh ezbuy.com. Bukan setakat keperluan anak-anak sahaja yang dijual malah anda juga boleh membeli keperluan rumah, pakaian, barangan kecantikan dan pelbagai keperluan diri yang ditawarkan oleh ezbuy.com dari  JD dan Mogujie.

    Read more
  • Sambal Garing Che Nor di Kota Doha

    January 11, 2018

    Dah lama juga Lisa tengok kawan di facebook serta instagram promosikan sambal che nor ni tapi tak rasa nak membelinya mungkin sebab Lisa memang biasa masak pedas dan di Malaysia senang nak dapatkan sambal pedas. Jadinya untuk membeli sambal che nor ni belum lah lagi. Tapi sehinggalah Lisa dan suami berpindah ke Kota Doha, Qatar.…

    Read more