Bila lisa tengok cerita yang Fahrin berlakon tajuk Cinta Bertamu di Abu Dhabi, masa itulah lisa mula memasang impian untuk travel ke Abu Dhabi walaupun tak tahu sebenarnya Abu Dhabi ni kat mana. Tahun lepas,…

29 Shares
View Post

Dalam hati sebenarnya nak bercuti ke Krabi atau ke Jakarta tapi apa kan daya sebab Lisa sekarang tengah sarat mengandung dan doktor pun dah nasihatkan pada usia kandungan sekarang sebenarnya tidak sesuai lagi untuk naik…

20 Shares
View Post

Sebenarnya percutian singkat ini tidak dirancang dan dijangka pun oleh Lisa sendiri. Waktu pagi tu, kami rancang untuk memenuhi jemputan open house abang long Lisa di Sri Rampai, Kuala lumpur dan nak bawa Fareeq jumpa…

17 Shares
View Post

Kami sampai di London dalam pukul 5.30 pagi dari Paris. Pengalaman kami travel backpacker di Paris boleh baca di sini. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Dari Paris ke London ambil masa 7 hingga 8 jam…

8 Shares
View Post

Tak sangka impian yang Lisa impikan selama ini bakal menjadi realiti. Sebab itu, jangan berhenti berimpian walaupun ia memakan masa 2 tahun, 5 tahun, 10 tahun malah 20 tahun. Yang penting percaya bahawa ALLAH akan mengotakan…

8 Shares
View Post