Sebelum kami pergi ke Dubai, ada beberapa kawan yang tinggal di Dubai suggest supaya beli tiket Hop On Hop Off Bus, sebab mereka kata walaupun Dubai mempunyai banyak kenderaan awam tetapi ia ambil masa untuk pergi…

0 Shares
View Post

Dubai merupakan salah satu tempat percutian yang menjadi wishlist Lisa waktu 5 tahun yang lepas. Sebab teringin sangat nak naik Burj Khalifah Dubai. Bagi Lisa nama tu sangat unik dan cantik. Kebetulan lately ni banyak tengok artis-artis…

0 Shares
View Post

Penting sangat ke perlu tahu jenis percuti sebelum kita merancang untuk bercuti? Ya, memang wajib tahu tentang jenis percuti ini. Antara sebab kenapa anda perlu tahu 5 jenis percutian ini adalah anda boleh decide cara…

4 Shares
View Post

Follow my blog with Bloglovin Pagi-pagi lagi kami dah dengar jiran sebelah pasang muzik rancak, bila selak langsir rupanya dorang datang ke Villa sebelah untuk mengadakan Family Day dan dorang tengah aerobik beramai-ramai. Bagus betul…

0 Shares
View Post

Pada mulanya husband dan mak mertua rancang nak bercuti dipulau tapi disebabkan hujung tahun maka cuaca tidak sesuai untuk kami bercuti di kawasan pulau-pulau di Malaysia. Tiba-tiba Lisa nampak banyak orang viralkan tentang tempat menarik…

0 Shares
View Post