Itinerary dan Budget untuk 3 hari di Cappadocia dan 4 Hari di Istanbul

0 Shares

Selesai sudah kembara backpackers kami 3 beranak ni. InsyaALLAH, tak sabar untuk set up and plan for next destination dan start kumpul duit. Huhu itu yang penting. Disebabkan ramai yang meminta minta saya berikan itinerary sepanjang kami berada di cappadocia 3 hari dan 4 hari di Istanbul, so entry blog saya kali ni tentang itinerary dan budget untuk anda ke sana nanti.



Saya akan berikan secara detail dan ini berdasarkan situasi kami yang pergi backpackers secara berkeluarga dan ada anak kecil. Di sini saya sertakan itinerary asal dan perubahan yang kami telah buat.

Anda mungkin meminati: Checklist 36 perkara wajib dilakukan di Turki

Klik di sini untuk itinerary cappadocia dan istanbul yang asal: Download Pdf’

Kami buat beberapa perubahan disebabkan kedaan dan situasi semasa.

Klik di sini untuk itinerary yang sebenar: Download Pdf

Saya sertakan itinerary dan budget di sini sebagai panduan anda untuk buat perkiraan budget serta perancangan anda untuk ke Turki. Boleh diubah mengikut kesesuaian dan pilihan anda.

Daftar AirBnB dan dapatkan RM106 diskaun penginapan

Dalam itinerary ni, anda akan lihat saya menggunakan 4 jenis mata wang iaitu, Ringgit malaysia, qatar riyal, euro dan turkish lira. Anda boleh convert kan nya kepada ringgit malaysia untuk memudahkan pengiraan budget.

Anda mungkin meminati: Pengalaman Bercuti di Cappadocia

Semoga ia bermanfaat untuk anda.

 

 

 

0 Shares




Share:

7 Comments

  1. fiza
    February 12, 2018 / 5:35 am

    Assalamualaikum,

    sy x dpt nak bukak attachment download pdf tu. boleh tak sis emel pd sy? moslimnorhafizah@gmail.com

    • Lady lisa
      Author
      February 13, 2018 / 7:23 am

      ok boleh tapi sy perlukan masa sedikit sebab ada broken link.

  2. zarin
    September 14, 2018 / 8:21 am

    sis,
    buleh x bg ig or fb sis.. sbb sy nk minta sis guide sy. Sy plan nk g turk nx yr as backpackers.
    turk ni mcm xde grup dlm fb..
    klu g japan or korea mmg ade grup & diorg guide sng je.

    • Lady lisa
      Author
      September 14, 2018 / 8:36 am

      ni fb sy khalisah hazrina. insyaALLAH ape yg sy boleh bantu, sy akn bantu. 🙂

  3. eyda
    March 11, 2019 / 5:42 pm

    assalamualaikum

    tq lisa atas perkongsian yg sgt berguna.. just nak tanya kt sultanahmet tu lisa stay kt hotel mana? apartment ke? sbb nezt month sy nak ke sana…

  4. Jannah
    June 24, 2019 / 2:57 am

    Hi. I cannot download the itinerary. Can u email me at jannah_aimi@yahoo.com ? Thank u 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares
Share
Pin