Cara Membeli Produk Herbalife

Di sini saya akan kongsikan kepada anda bagaimana cara membeli produk secara online dan offline terus dari Hq Herbalife mahupun melalui coach herbalife anda. Anda mungkin di antara dua kategori di bawah:  1. Pengguna Herbalife yang sudah ada sponsor atau coach herbalife
  2. Anda mahu bermula program herbalife tetapi masih tiada coach herbalife atau sponsor.

Kategori pertama, anda boleh membeli dengan beberapa cara iaitu

Cara pertama, pastikan anda sudah ada ID Herbalife iaitu MY…… Kemudian, anda boleh membeli produk herbalife terus ke pejabat pengedaran herbalife seperti yang terletak di Kuala Lumpur, Kota Kinabalu, Penang, Johor, Miri, Kuching, Sibu dan Kuala Terengganu. Anda boleh order di pejabat berkenaan atau pun order secara online dan anda datang untuk pick up sahaja.

Cara kedua anda boleh order produk herbalife secara online dan Herbalife akan hantar di alamat anda. Untuk order produk herbalife, anda boleh pergi ke website MYHERBALIFE  

dan masukkan nama pengguna serta kata laluan anda.

Kemudian, anda boleh klik di bahagian pesanan dan anda boleh membuat order secara online. Pembayaran untuk order produk herbalife boleh melalui bayaran atas talian dan kredit kad.

Bagi kategori yang kedua, anda masih tiada coach herbalife maka anda perlu cari coach herbalife supaya coach anda dapat mendaftar nama anda dan dapat ID Herbalife untuk membeli produk herbalife secara terus dari hq herbalife.

Artikel berkaitan: Saya coach herbalife

Kemudian, anda sudah boleh membuat pembelian produk herbalife sama ada secara online atau offline. Caranya sama seperti di atas.

Anda boleh Klik di link ini untuk mengetahui harga pakej herbalife malaysia dan kelebihan apabila anda membeli produk herbalife melalui sponsor atau coach herbalife.

 

 

 
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top