Senarai produk Herbalife Untuk Turun Berat Badan 2017

Ada yang masih keliru kan di luar sana, sama ada nak ambil produk herbalife yang mana satu dahulu dan mungkin mengikut budget anda. Kat sini saya senaraikan keperluan produk herbalife untuk turunkan berat badan.Formula 1, shake herbalife

Shake herbalife adalah makanan gantian dan sebab itu anda akan rasa kenyang lebih lama. Ada 6 perisa iaitu capucino,coklat,strawberry,vanilla, cookies n cream dan tropical fruit. Diingatkan bahawa shake herbalife ini bukanlah produk kurus tetapi ia adalah makanan gantian di mana sebagai contoh pada waktu pagi anda biasa makan nasi lemak yang mempunyai kalori 400-500 kalori maka anda mudah untuk naik berat badan disebabkan kalori yang berlebihan tetapi dengan adanya shake herbalife menggantikan makanan nasi lemak anda tadi, shake herbalife ini hanya mempunyai kalori sekitar 90 hingga 150 kalori. Maka anda mudah untuk menurunkan berat badan apabila mengambil makanan kalori yang rendah.

Tea Mix Herbalife

 
Ramai yang menyukai fungsi tea mix herbalife ini kerana ia mudah disediakan. Ia dalam berbentuk serbuk dan dibancuh dengan air suam. Kepada anda yang tiada masa untuk bersenam mahupun keluar untuk melakukan aktiviti berpeluh makanya  dicadangkan mengambil tea mix ni sebagai minuman harian anda. dan lebih baik menggantikan nya dengan coffee dan cafe.
F3(Protin Herbalife)
 
 
Untuk pengetahuan anda, jika anda cukup mengambil sumber protin dalam badan maka anda tidak mudah rasa lapar dan tidak ada istilah ‘craving’ sentiasa semasa mengamalkan diet. Oleh demikian, protin herbalife membantu anda untuk pengambilan protin dalam badan yang  lebih mudah berbanding anda perlu menyukat protin di luar sana seperti ayam, ikan, dan sebagainya. Selain itu, kebanyakan di antara kita turun berat tetatpi kelihatan sedikit flabby kerana protin tidak mencukupi untuk membentuk otot yang padat, dengan pengambilan protin herbalife ini sebagai makanan untuk membina otot dan badan anda akan nampak lebih firm.

Herbal Aloe Concentrate

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit
 
Herbal aloe concentrate ini lebih dikenali sebagai aloe vera herbalife mempunyai fungsinya tersendiri bagi membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan anda. Kerana ia membantu dalam proses pencernaan serta meningkatkan kadar penyerapan nutrien.
 

TC Formula

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiognisis,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit
 
Tc Formula Herbalife didatangkan dalam bentuk kapsul dan ia membantu anda untuk turun berat badan lebih cepat kerana dengan adanya 3 jenis teh yang terkenal dengan proses penurunan berat badan antaranya oolong tea, green tea dan sebagainya lagi.

Produk Tambahan Herbalife

 

Calcium Plus

 


Sekiranya anda ingin mengetahui  pakej herbalife yang bersesuaian dengan anda, boleh hubungi saya, coach Lisa dan dapatkan tips-tips penurunan berat badan secara sihat dan semulajadi.

Ahli Bebas Herbalife Malaysia
Coach Lisa
0129232202
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top