Fungsi Omega 3 Herbalife

Adakah anda tahu bahawa dalam badan kita mempunyai omega 6 dan omega 3? Omega 6 adalah lemak yang tidak baik untuk kesihatan jika ia melebihi dari sepatutnya dan ia boleh membawa penyakit dalam badan seperti kolestrol tinggi dan sakit jantung. Untuk mengurangkan omega 6, perlu didatangkan dengan omega 3 bagi mengurangkan omega 6 dalam badan.Sebab itulah, Nobel saintis dr. Louis Ignarro memformulasikan produk omega 3 herbalife bagi menghasilkan beberapa fungsi di mana ia baik untuk kesihatan jantung dan kesihatan badan kita. Diingatkan bahawa produk omega 3 tidak merawat mana-mana penyakit dan ia adalah makanan tambahan bagi mereka yang ingin mengekalkan kesihatan badan.

Produk ini tidak bertujuan untuk merawat mana-mana penyakit

Fungsi Omega 3 Herbalife

Merupakan minyak ikan yang berkualiti tinggi dan omega 3 herbalife ini mempunyai bau seperti cengkih dan ia rasa menyegarkan. Anda sedia maklum bahawa minyak ikan bukan sahaja baik untuk jantung tetapi untuk perkembangan otak juga.

Anda mungkin juga meminati: Fungsi teh herbalife

Sebab itulah, pada zaman dahulu ibu-ibu suka memberi anak-anak makan minyak ikan keran dikatakan supaya anak-anak kuat ingatan dan menjadi pandai. Tidak dinafikan bahawa minyak ikan atau omega 3 sangat baik untuk otak dan untuk pengetahuan anda otak kita adalah lemak dan ia perlukan omega 3.

Ia mengandungi DHA dan EPA 

Selain itu, omega 3 ini juga baik untuk kesihatan kulit. 

Anda mungkin juga meminati fungsi fish oil lebih mendalam 

Jangan risau omega 3 herbalife tidak mengandungi merkuri mahupun bahan toksik yang bahaya kerana syarikat herbalife sudah mempunyai institut kajian dalam bidang ini yang bertempat di US dan ia adalah produk halal.

Oleh demikian, anda digalakkan untuk mengamalkan omega 3 herbalife untuk kesihatan badan,jantung dan kulit. Amalan ini perlu ditambah dengan gaya hidup sihat supaya anda rasa lebih nyaman dan bertenaga.

Untuk mendapatkan hasil yang berkesan anda perlu ada coach herbalife yang membantu perjalanan program pengurusan berat badan anda namun jika anda masih tiada coach yang dilantik anda boleh hubungi saya untuk keterangan lebih lanjut.

 
2 thoughts on “Fungsi Omega 3 Herbalife”

  1. Pingback: Fungsi Nw Formula Herbalife - Blog Mama Lisa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top