Bila lisa tengok cerita yang Fahrin berlakon tajuk Cinta Bertamu di Abu Dhabi, masa itulah lisa mula memasang impian untuk travel ke Abu Dhabi walaupun tak tahu sebenarnya Abu Dhabi ni kat mana. Tahun lepas,…

View Post

Waktu pertama kali Lisa mula menulis blog pada tahun 2009, tulis hanya untuk suka-suka sahaja. Orang kata bila kita tulis blog seperti kita tulis diari kehidupan kita, sebab itulah Lisa banyak kongsikan pengalaman hidup dalam…

View Post

Baru-baru ini, suami Lisa teringin sangat nak makan steamboat dan selalunya pilihan restoran steamboat yang kami pergi adalah di kawasan Shah Alam kerana dulu kami tinggal di sana. Tetapi disebabkan Lisa sudah menetap di rumah…

View Post

Dalam hati sebenarnya nak bercuti ke Krabi atau ke Jakarta tapi apa kan daya sebab Lisa sekarang tengah sarat mengandung dan doktor pun dah nasihatkan pada usia kandungan sekarang sebenarnya tidak sesuai lagi untuk naik…

View Post

Baru-baru ini, Lisa dijemput oleh Astro Prima dan Majalah Pa&Ma untuk berkongsi tips travel bersama anak kecil kerana dalam blog Lisa ni, banyak berkongsi pengalaman travel ke luar negara bersama dengan anak iaitu Ameer Fareeq.…

View Post